diumenge, 30 d’octubre del 2011

Com es relacionen les gambes?

Sobre les relacions de les gambes ens formulem moltes preguntes curioses ja que mai ens haviem plantejat obsevar-es tant d'aprop ni considerar-les com a ésser sociable.

Algunes de les preguntes que ens hem formulant són les següents:

Com es comuniquen les gambes del nostre aquari? Com interactuen entre elles? Què es diuen?Tenen coses a dir-se? S'avisen dels perills que troben o del menjar que hi ha? Es discuteixen? Per quines coses s'haurien de discutir? Pel menjar, per la parella? Tenen oïda? Com s'escolten ( o només noten la seva presencia) entre elles? Pateixen quan algun company mor? el troben a faltar? Què fan quan el veuen mort?

Malauradament, no hem trobat informació aparent sobre aquest tema però nosaltres tenim la sensació que són molt independents i no acaben d'interectuar entre elles, tot i així tampoc coneixem el mecanisme pel qual s'haurien de comunicar. Creiem que es mouen instintivament només per l'aliment i la facundació sense tenir en compte les necessitats dels demés  (per exemple: si hi ha aliment no avisaran als altres per menjar.)




En relació al tema de la mort, i fent refarència a l'entrada anterior, podem afirmar que no tenen el mateix sentiment que nosaltres (els humans) ja que quan una d'elles mor l'aprofiten com a eliment sense tenir cap consideració ni respecte davant d'aquesta.

Totes aquestes reflexions són bàsicament imaginatives, per tant tot el què diem no té cap fet demostrable.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada