dilluns, 10 d’octubre del 2011

En Manolito

Hola a tothom!
Ens presentem, som el grup format pel Juan Antonio Mederos, Nacho Herrando, Jaime Pérez, Salvardor Ramilans i l’Anna Valls, i també volem presentar-vos el nostre apadrinat, en Manolito, que viurà amb nosaltres durant aquest curs.


Vam decidir adoptar a Manolito perquè en l'última sortida amb l’escola, que va ser al naixement del riu Llobregat, durant el passeig per la muntanya, un grup d’escolars van veure una cosa que no coneixien, semblant a un raïm. Després d'estar una estona debatent vàrem arribar a la conclusió de que era un raïm d’ous de peixos, i volíem saber:

- Com naixien aquests peixos? -
- Com són al néixer?
- Qui fa el niu?
- Qui té cura dels petits?
- Què menjaven de petits?

Per aquesta raó vam adoptar en Manolito.

En Manolito és un peix “domèstic”, d’aigua dolça, calenta i anomenat Betta splendens o lluitador de Siam. 

A més és de la família dels laberíntics, ja que poden agafar aire atmosfèric per respirar i regular el seu reg sanguini, a part de fer altres coses que més endavant us anirem explicant amb molt de gust i entusiasme.

I per últim volem mostrar-vos la petita llar d’en Manolito, una petita urna de 10 litres, amb un filtre intern d’esponja amb un llum d’11W, tot el necessari per a què pugui viure feliç i es pugui preparar  per formar una família.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada