divendres, 28 d’octubre del 2011

MENYS CARGOLS...


Hola de nou!
Un cop realitzat les variants que ens vàrem plantejar sobre el comportament misteriós dels cargols  ens hem fixat que encara continuen a la part superior del terrari, tot i que hem regat molt menys la terra del seu nou hàbitat. Aquest fet ens demostra que l’abundància d’humitat no era la causa d’aquest estrany fenomen.
Ens està atacant la curiositat!!
Rumiant, ruminat, hem decidit canviar la terra, ja que creiem que el problema sorgeix d’aquí. Hem buidat el terrari i l’hem tornat a construir per veure el comportament que tenen els cargols que resten. Tornaran a pujar a la part superior del terrari? La resposta la sabreu a la següent entrada.

D’altra banda, també ens preocupa molt el fet que poc a poc els cargols es vagin morint. Suposem que deu anar relacionat amb el que hem explicat abans. Tenim l’esperança      que amb aquesta nova  instal·lació la mortalitat dins del terrari s’aturi. Per tal de seguir amb l’experimentació, i de pas contribuir a solucionar el problema, ja que l’aliment és un condicionant a tenir molt en compte, vàrem decidir canviar-lo. Vàrem passar de donar enciam per menjar, a donar escarola i rúcula.

Què succeirà? Es menjaran aquests nous aliments amb diferents sabors a l’enciam?
Seguirem informat…
Fins la pròxima!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada