dimarts, 15 de novembre del 2011

Ítem de mesura dels insectes pal. Observació.

D’insectes pal n’hi ha de diverses espècies. Però la mesura estàndard és de 12 a 15 cm. La femella sempre és més gran que el mascle. No obstant això, poden arribar a mesurar 30 i 50 cm. Pel que fa al mascle pot arribar a  mesurar 7cm, però la femella sempre arriba als 15 cm. No obstant, cal tenir en compte l’espècie concreta.
Els nostres insectes pal, sent l’espècie de carausius morosus i per la durada que els tenim al nostre abast, ha estat difícil veure el creixement en tan sols un mes. Gairebé no han sofert canvis en aquest aspecte. Ja entrant en les nostres mesures, un insecte pal femella d’aquesta espècie pot arribar a mesurar fins a 10 cm (normalment entre 8 cm i 10 cm)





Com es pot veure en la imatge, els nostres insectes pal mesuren al voltant dels 3.5 cm. En aquest mes potser hi ha hagut variació de 2mm, així que tampoc hem vist canvis importants en el creixement. Hem trobat indicis de que hagin mudat la pell... en la neteja del terrari ens fixem en els excrements i sí, trobem pell o muda de l'insecte.


Encara avui els cuidem i tant de bo puguem continuar veient el seu creixement!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada